AURINKOKENNO – HUOLTOSOPIMUS

Huoltosopimus aurinkosähköjärjestelmille

Voimme halutessanne tarjota voimalaanne huoltosopimusta, joka kattaa esimerkiksi voimalan tarpeelliset huoltotoimet ja mahdolliset korjaukset sekä vuosittaisen määräaikaistarkastuksen.

Aurinkosähköjärjestelmät tarvitsevat vain vähän huoltoa. Säännöllisillä tarkistuksilla sekä muutamilla tarkastus- ja ylläpitotoimenpiteillä voimme pitää järjestelmäsi kunnossa ja hyötysuhteen tehokkaana vuosikymmeniä.

Katolle asennetut aurinkopaneelit jäävät usein vähälle huomiolle. Paneeleiden sijainnista riippuen likaa voi kertyä enemmän tai vähemmän. Aurinkopaneelit voidaan pestä puhtaiksi käyttäen apuna esimerkiksi esimerkiksi puutarhaletkua ja pehmeää harjaa tai vaihtoehtoisesti pelkkää veteen kastettua pyyhettä (Painepesuria kannattaa välttää ettei paine vioita paneelin pintaa).

Paneeleiden kiinnitysten kunto on hyvä tarkistaa vuosittain tehtävän katon kuntotarkastuksen yhteydessä, jolloin tarkastetaan myös kattoturvatuotteiden kunto. Huolehdimme aurinkosähköjärjestelmän korjaus- ja puhdistustöistä sekä varaosien saatavuudesta.

Sähköä varastoivien akkujen säännöllinen tarkastus takaa luotettavan toimivuuden. Akuston kuntoa voidaan tarkastella säännöllisillä jännite mittauksilla. Huonokuntoiset akut suoitellaan vaihdettavaksi, jotta aurinkosähköjärjetelmän hyötysuhde voidaan varmistaa.

HUOLTOTILAUS

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

11 + 10 =

Yritykset, teollisuus, kodit ja vapaa-ajan asunnot

Aurinkovoimala asennus kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Asennamme aurinkovoimalat niin omakotitaloihin kuin kesämokkeihin. Muistathan, että kun kohteesi on koti tai vapaa-ajan asunto, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Työn osuudesta laskettava vähennys laskee kokonaiskustannuksia.

Aurinkovoimala asennus yrityksen tai teollisuuden käyttöön

Asennamme aurinkovoimalat avaimet käteen periaatteella yritysten ja teollisuuden vaativiinkin tarpeisiin. Laadukas aurinkovoimala antaa hyvän hyötysuhteen myös vaativissa kohteissa. Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Järjestelmien tehoalueet liikkuvat muutamista kilowateista useisiin megawatteihin. Meillä on kokemusta vaativista toteutuksista ja pystymme viemään projektit läpi kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa.