FRONIUS INVERTTEREIDEN VALTUUTETTU MYYNTI JA HUOLTO

Myynti, asennukset ja huolto

Sähköpalvelu Kipinä on Fronius Inverttereiden valtuutettu service partner

Voimme halutessanne tarjota voimalaanne huoltosopimusta, joka kattaa esimerkiksi voimalan tarpeelliset huoltotoimet ja mahdolliset korjaukset sekä vuosittaisen määräaikaistarkastuksen. Laadukkaat Fronius invertterit muuntavat hyvällä hyötysuhteella tasajännitteen verkkojännitteeksi. Suurempia tehoja tarvittaessa voidaan helposti kytkeä rinnan useampia invertte­reitä. Fronius-inverterit soveltuvat kaikkiin aurinkosähkökohteisiin omakotitaloista suuriin teollisuuskiinteistöihin saakka.
Aurinkoinvertteri on suunniteltu ainoastaan muuntamaan aurinkopaneelien tuottaman tasavirran vaihtovirraksi ja syöttämään sen julkiseen sähköverkkoon. Aurinkosähköjärjestelmien asennuksessa on varmistettava, että kaikkia aurinkosähköjärjestelmien komponentteja käytetään vain niiden sallituilla käyttöalueilla.

YHTEYDENOTTO / HUOLTOTILAUS

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.

12 + 8 =

Alla olevista malleista löytyy sinun tarpeisiisi sopiva invertteri

Fronius Invertteri muuttaa sähkön verkkoon sopivaksi

Aurinkosähköjärjestelmässä olevan invertterin tehtävänä on muuttaa aurinkopaneelien tuottama tasasähkö sähköverkkoon sopivaksi 50 Hz:n vaihtosähköksi. Tarjoamamme  Fronius invertterit ovat pitkään markkinoilla olleita Itävallassa valmistettuja laadukkaita laitteita. Inverttereiden hyvä käyttövarmuus ja korkea hyötysuhde takaavat omistajalleen paljon aurinkoenergialla tuotettua ilmaista sähköenergiaa.

Fronius on yksi maailman johtavista verkkoinvertterivalmistajista.

  • 10 vuoden takuu
  • Korkea hyötysuhde 98,2 %
  • Täyttää VDE-AR-N-4105 2011-08 standardin
  • Etäseuranta mahdollinen Fronius SolarWeb –palvelun avulla
  • Todellinen kolmivaiheinen konvertteri tasa- tai vaihtojännitelähtöihin
  • Muuntajaton rakenne
  • Laaja syöttöjännitealue

Fronius SnapInverter

SnapInverter on Froniuksen uusi invertterisukupolvi, jossa on yksinkertainen ja standardoitu asennusjärjestelmä. Yksityisasunnoista suuren mittakaavan asennuksiin asti – näitä inverttereitä voi käyttää missä tahansa tuottavuuden moninkertaistamiseen.

Fronius Symo 3 - 8.2 kWFronius Symo 10 - 20 kW
VaiheluokkaKolmivaiheinenKolmivaiheinen
Kokovaihtoehdot3 kW / 3,7 kW / 4,5 kW / 5 kW / 6 kW / 7 kW / 8,2 kW10 kW / 12,5 kW / 15 kW / 17,5 kW / 20 kW
MPPT-Tracker22
IP-luokitusIP65IP66
Mitat645 x 431 x 204 mm725 x 510 x 225 mm
VaiheluokkaKolmivaiheinen
Kokovaihtoehdot3 kW / 4 kW / 5 kW
MPPT-Tracker1
IP-luokitusIP65
Mitat645 x 431 x 204 mm
VaiheluokkaKolmivaiheinen
Kokovaihtoehdot25 kW / 27 kW
MPPT-Tracker1
IP-luokitusIP66
Mitat725 x 510 x 225 mm

Fronius SnapInverter-invertterien tyyppitiedot

SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

Yksinkertainen, standardoitu asennusjärjestelmä, käyttöliittymä ja käynnistysprosessi. Liitäntäalue erillään teho-osa-alueesta. Kääntöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huoltoa.

INTEGROITU TIETOLIIKENNE

Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta, web-palvelin ja liitäntävalikoima. Yhteys kolmannen osapuolen osiin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liittymän kautta.

SMART GRID READY

Laitteisiin sisäänrakennetut älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot.
Mahdollistaa vakaan verkkokäytön, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä, ja estää syöttökatkot

SYÖTÖN RAJOITUS

Rajoita verkkoon ladatun energian määrää, kun sähköverkkoon saa syöttää vain rajoitetun määrän energiaa tai ei lainkaan energiaa. Edellyttää Smart Meter- ja Datamanager-tuotteita.

SUPERFLEX DESIGN

Kaksi MPP Tracker -laitetta, suuri järjestelmäjännite ja laaja DC-tulojännitealue. Jokaisella DC-tulolla on oma MPP Tracker. Yksi invertteri eri kattojen kallistumia varten, yhden tai kahden ketjun varjostus tai jäännösmoduulien käyttö.

DYNAMIC PEAK MANAGER

Uusi MPP tracking -algoritmi. Tarkistaa automaattisesti ominaiskäyrän säännöllisin väliajoin ja löytää globaalin maksimitehopisteen (Global Maximum Power Point, GMPP) myös osittaisessa varjossa.

VALMIS VARASTOINTIIN

Kaikki toiminnot on sisäänrakennettu invertteriin, joten sen voi milloin tahansa laajentaa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Sitä voi käyttää akun kanssa tai ilman akkua. Varavirtatoiminto.

MULTI FLOW TECHNOLOGY

Eri DC- ja AC-energiavirrat ovat mahdollisia rinnakkain. Akun voi ladata DC- tai AC-puolelta. Sopii AC-kytkettyyn jälkiasennukseen.

ENERGIAA AURINGOSTA - SOITA 010 322 1250

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut