Puhdasta energiaa auringosta

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut ammattitaidolla

  OTA YHTEYTTÄ

  Follow Us On Social
   

  Rahoitusratkaisut yrityksille ja kotitalouksille.

  Säästöä joka säteestä

  Tavoitteenamme on edistää järkevän, uusiutuvan ja puhtaan aurinkovoiman yleistymistä. Haluamme tarjota useammalle mahdollisuuden osallistua energiamurrokseen. Mitä pikemmin aurinkovoimalaan investoidaan, sitä paremmin järjestelmä tuottaa etuja omistajalleen. GEF Rahoituksella vältätte suuremman maksuerän ja voitte maksaa hankinnan aurinkovoimalan tuottamilla säästöillä, pienemmissä erissä. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja sekä yrityksille että kuluttajille.

  GEF kevätkampanja!

  – laskulle 3kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  Hae siis rahoituspäätös nyt ja lyhennä rahoituskuluja vasta säästöllä, jota voimalasi tuottaisi jo nyt!

  GEF Rahoitus kotitalouksille

  Helppo ja joustava. Rakkaudesta tulevaisuuteen.

  Kun ette halua sitoa käteisvaroja aurinkovoimalan hankintaan, ratkaisuna on joustava GEF Rahoitus kuluttajille. Kyseessä on vakuudeton luotto, joka myönnetään yksityiselle kuluttajalle.
  Luottopäätöksen saatte heti täytettyänne hakemuksen yhdessä GEF edustajan kanssa. Ensimmäisen kuluttoman ja korottoman kuukauden aikana voitte päättää, käytättekö rahoitusta. Kauppasumman voitte siis halutessanne maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja.Valitsemalla rahoituksen voitte hankkia voimalan ilman ennakkomaksua. Laskun maksatte vasta, kun voimala on jo käyttövalmiina katolla!

  Luottopäätöstä hakiessasi on hyvä hakea riittävän suurta summaa (rahoituksella lainasumma on 1 000 – 30 000€), jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan mahdollisine asennuskustannuksineen. Lopullinen rahoitettava summa on GEF edustajan jälkikäteen vahvistama toteutunut kauppasumma.

  • Kortiton
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
  • Oman vakituisen asunnon perusparannukseen lainan korko on verovähennyskelpoinen
  • Hyväksytty luottopäätös ei edellytä ostamista

  *Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 01/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

  GEF Rahoitus yrityksille

  Aurinkovoimala ilman investointeja.

  Investoinneissa usein käytettävän leasing-rahoituksen lisäksi tarjoamme aurinkovoimalan hankkimista ilman investointia. Rahoituksen avulla voit ryhtyä tuottamaan ja käyttämään päästötöntä energiaa jopa ilman omaa investointia. Kohteesta riippuen voit itse valita sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Yritysasiakkaille tarjottavassa energian ostosopimusmallissa (PPA eli engl. power purchase agreement) asiakas maksaa sopimuskaudella vain voimalan tuottamasta sähköstä. Sopimuskauden päättyessä asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa voimala edullisesti.

  Aurinkovoimala nyt myös leasingsopimuksella!

  Käyttöleasingsopimuksessa palvelu ja huolto sekä vuokratut laitteet liitetään samalle sopimukselle. Leasing nopeuttaa ja helpottaa yrityksen investointiprosessia ja yritys maksaa laitteista vuokraa sovitun ajan, jolloin yritys välttyy raskailta kertainvestoinneilta.
  Lue lisää: siemens.fi/finance

   HALUAN LISÄÄ TIETOA RAHOITUKSESTA