RAULI KIINNITYSJÄRJESTELMÄT AURINKOPANEELEILLE

RAULI ALL BLACK kiinnitysjärjestelmät

Näyttävä kokomusta kiinnitysjärjestelmä. Mustat kiinnikkeet soveltuvat hyvin tummille kattopinnoille mustien aurinkopaneeleiden kanssa. RAULI All In One on luotettava tuotesarja, jonka asentaminen on tehty helpoksi.

Materiaalina kotimainen SSAB suurlujuusteräs. Tuotteella 30 vuoden valmistajan takuu.

Lataa All In One tuote-esitteet tästä:

 All Black All In One
 All Black Strong

Rauli All Black All In One

Muotokatoilla käytettävä vesikattokiinnike

RAULI All In One on muotokatoilla käytettävä suurlujateräksestä valmistettu vesikattokiinnike. Easyclick-kiinnitysmenetelmän avulla paneelien asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Kisko on teleskooppimaisesti säädettävissä eikä sitä tarvitse katkoa.

Kiinnitetään kahdesta pisteestä, joka tekee asennukseata jämäkän ja tukevan. Kiinnike kestää Suomen sääolosuhteet eikä tuuli- ja lumikuormista aiheudu vaaraa.

Tuote on valmistettu Suomessa ja sille myönnetään 30 vuoden valmistajan takuu.

Rauli All Black Strong

Tiilikatoilla käytettävä vesikattokiinnike RAULI All Black Strong on tiilikatoilla käytettävä suurlujateräksestä valmistettu vesikattokiinnike. Easyclick-kiinnitysmenetelmän avulla paneelien asentaminen on nopeaa ja tehokasta. Kisko on teleskooppimaisesti säädettävissä eikä sitä tarvitse katkoa. Kiinnitetään kahdesta pisteestä, joka tekee asennukseata jämäkän ja tukevan. Kiinnike kestää Suomen sääolosuhteet eikä tuuli- ja lumikuormista aiheudu vaaraa. Tuote on valmistettu Suomessa ja sille myönnetään 30 vuoden valmistajan takuu.

ENERGIAA AURINGOSTA - SOITA 010 322 1250

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut