FRONIUS INVERTTERIT ON LUOTETTAVA VALINTA GEF AURINKOVOIMALAAN

Fronius inverter system

Fronius Inverter tuotteisiin voit luottaa tuleviin auringonnousuihin vuosikymmenien ajaksi.

SnapInverter on Froniuksen uusi invertterisukupolvi, jossa on yksinkertainen ja standardoitu asennusjärjestelmä. Yksityisasunnoista suuren mittakaavan asennuksiin asti – näitä inverttereitä voi käyttää missä tahansa tuottavuuden moninkertaistamiseen.

Verkkoinvertteri muuttaa aurinkosähkön kiinteistön sähköverkkoon sopivaksi. Fronius on Itävallassa valmistettu verkkoinvertteri, joka toimitetaan Energiateollisuus Ry:n suositettelemilla ja Suomessa hyväksytyillä Saksan uusilla VDE AR N 4105 asetuksilla ja verkonhaltijan luvalla se voidaan kytkeä sähköverkkoon Suomessa.

Alla olevista malleista löytyy sinun tarpeisiisi sopiva invertteri

Fronius Symo 3 - 8.2 kWFronius Symo 10 - 20 kW
VaiheluokkaKolmivaiheinenKolmivaiheinen
Kokovaihtoehdot3 kW / 3,7 kW / 4,5 kW / 5 kW / 6 kW / 7 kW / 8,2 kW10 kW / 12,5 kW / 15 kW / 17,5 kW / 20 kW
MPPT-Tracker22
IP-luokitusIP65IP66
Mitat645 x 431 x 204 mm725 x 510 x 225 mm
VaiheluokkaKolmivaiheinen
Kokovaihtoehdot3 kW / 4 kW / 5 kW
MPPT-Tracker1
IP-luokitusIP65
Mitat645 x 431 x 204 mm
VaiheluokkaKolmivaiheinen
Kokovaihtoehdot25 kW / 27 kW
MPPT-Tracker1
IP-luokitusIP66
Mitat725 x 510 x 225 mm

Fronius SnapInverter-invertterien tyyppitiedot

SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

Yksinkertainen, standardoitu asennusjärjestelmä, käyttöliittymä ja käynnistysprosessi. Liitäntäalue erillään teho-osa-alueesta. Kääntöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huoltoa.

INTEGROITU TIETOLIIKENNE

Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta, web-palvelin ja liitäntävalikoima. Yhteys kolmannen osapuolen osiin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liittymän kautta.

SMART GRID READY

Laitteisiin sisäänrakennetut älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot.
Mahdollistaa vakaan verkkokäytön, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä, ja estää syöttökatkot

SYÖTÖN RAJOITUS

Rajoita verkkoon ladatun energian määrää, kun sähköverkkoon saa syöttää vain rajoitetun määrän energiaa tai ei lainkaan energiaa. Edellyttää Smart Meter- ja Datamanager-tuotteita.

SUPERFLEX DESIGN

Kaksi MPP Tracker -laitetta, suuri järjestelmäjännite ja laaja DC-tulojännitealue. Jokaisella DC-tulolla on oma MPP Tracker. Yksi invertteri eri kattojen kallistumia varten, yhden tai kahden ketjun varjostus tai jäännösmoduulien käyttö.

DYNAMIC PEAK MANAGER

Uusi MPP tracking -algoritmi. Tarkistaa automaattisesti ominaiskäyrän säännöllisin väliajoin ja löytää globaalin maksimitehopisteen (Global Maximum Power Point, GMPP) myös osittaisessa varjossa.

VALMIS VARASTOINTIIN

Kaikki toiminnot on sisäänrakennettu invertteriin, joten sen voi milloin tahansa laajentaa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Sitä voi käyttää akun kanssa tai ilman akkua. Varavirtatoiminto.

MULTI FLOW TECHNOLOGY

Eri DC- ja AC-energiavirrat ovat mahdollisia rinnakkain. Akun voi ladata DC- tai AC-puolelta. Sopii AC-kytkettyyn jälkiasennukseen.

Fronius Ohmpilot optimoi sähkönkulutuksesi

Aurinkosähköjärjestelmän mitoitus tehdään oman sähkönkulutukseen sopivaksi. Käytännössä kuitenkin aurinkoisina päivinä järjestelmä tuottaa sähköä usein yli oman tarpeen, varsinkin silloin kun ketään ei ole kotona. Ylijäämäsähkö voidaan silloin ohjata fiksusti esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen. Tähän tarkoitukseen on Fronius tuonut markkinoille Ohmpilot-tehosäätimen, joka on yhteensopiva Fronius invertterien kanssa. Ohmpilot ohjaa portaattomasti nollasta 9kW:iin ylimääräisen aurinkosähkön resistiiviselle kuormalle, kuten lämpövastuksille. Näin voidaan aurinkosähköjärjestelmän tuottoa optimoida lämmittämällä käyttövettä myöhempää käyttöä varten.

ENERGIAA AURINGOSTA - SOITA 010 322 1250

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut