Puhdasta energiaa auringosta

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut ammattitaidolla

  OTA YHTEYTTÄ

  Follow Us On Social
   

  Fronius invertterit on luotettava valinta GEF aurinkovoimalaan

  Fronius inverter system

  Fronius Inverter tuotteisiin voit luottaa tuleviin auringonnousuihin vuosikymmenien ajaksi.

  SnapInverter on Froniuksen uusi invertterisukupolvi, jossa on yksinkertainen ja standardoitu asennusjärjestelmä. Yksityisasunnoista suuren mittakaavan asennuksiin asti – näitä inverttereitä voi käyttää missä tahansa tuottavuuden moninkertaistamiseen.

  Verkkoinvertteri muuttaa aurinkosähkön kiinteistön sähköverkkoon sopivaksi. Fronius on Itävallassa valmistettu verkkoinvertteri, joka toimitetaan Energiateollisuus Ry:n suositettelemilla ja Suomessa hyväksytyillä Saksan uusilla VDE AR N 4105 asetuksilla ja verkonhaltijan luvalla se voidaan kytkeä sähköverkkoon Suomessa.

  Alla olevista malleista löytyy sinun tarpeisiisi sopiva invertteri.

           

  Fronius Symo 3 - 8.2 kWFronius Symo 10 - 20 kW
  VaiheluokkaKolmivaiheinenKolmivaiheinen
  Kokovaihtoehdot3 kW / 3,7 kW / 4,5 kW / 5 kW / 6 kW / 7 kW / 8,2 kW10 kW / 12,5 kW / 15 kW / 17,5 kW / 20 kW
  MPPT-Tracker22
  IP-luokitusIP65IP66
  Mitat645 x 431 x 204 mm725 x 510 x 225 mm

       

  VaiheluokkaKolmivaiheinen
  Kokovaihtoehdot3 kW / 4 kW / 5 kW
  MPPT-Tracker1
  IP-luokitusIP65
  Mitat645 x 431 x 204 mm

       

  VaiheluokkaKolmivaiheinen
  Kokovaihtoehdot25 kW / 27 kW
  MPPT-Tracker1
  IP-luokitusIP66
  Mitat725 x 510 x 225 mm

  Fronius SnapInverter-invertterien tyyppitiedot

  SNAPINVERTER-TEKNIIKKA

  Yksinkertainen, standardoitu asennusjärjestelmä, käyttöliittymä ja käynnistysprosessi. Liitäntäalue erillään teho-osa-alueesta. Kääntöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huoltoa.

  INTEGROITU TIETOLIIKENNE

  Täysin integroitu tietojenkoonti, WLAN, Ethernet, energianhallinta, web-palvelin ja liitäntävalikoima. Yhteys kolmannen osapuolen osiin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liittymän kautta.

  SMART GRID READY

  Laitteisiin sisäänrakennetut älykkäät toiminnot, kuten lois- ja pätötehon optimaalisen syötön ohjaustoiminnot.
  Mahdollistaa vakaan verkkokäytön, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä, ja estää syöttökatkot

  SYÖTÖN RAJOITUS

  Rajoita verkkoon ladatun energian määrää, kun sähköverkkoon saa syöttää vain rajoitetun määrän energiaa tai ei lainkaan energiaa. Edellyttää Smart Meter- ja Datamanager-tuotteita.

  SUPERFLEX DESIGN

  Kaksi MPP Tracker -laitetta, suuri järjestelmäjännite ja laaja DC-tulojännitealue. Jokaisella DC-tulolla on oma MPP Tracker. Yksi invertteri eri kattojen kallistumia varten, yhden tai kahden ketjun varjostus tai jäännösmoduulien käyttö.

  DYNAMIC PEAK MANAGER

  Uusi MPP tracking -algoritmi. Tarkistaa automaattisesti ominaiskäyrän säännöllisin väliajoin ja löytää globaalin maksimitehopisteen (Global Maximum Power Point, GMPP) myös osittaisessa varjossa.

  VALMIS VARASTOINTIIN

  Kaikki toiminnot on sisäänrakennettu invertteriin, joten sen voi milloin tahansa laajentaa kattavaksi varastointiratkaisuksi. Sitä voi käyttää akun kanssa tai ilman akkua. Varavirtatoiminto.

  MULTI FLOW TECHNOLOGY

  Eri DC- ja AC-energiavirrat ovat mahdollisia rinnakkain. Akun voi ladata DC- tai AC-puolelta. Sopii AC-kytkettyyn jälkiasennukseen.

  Fronius Ohmpilot optimoi sähkönkulutuksesi

  Aurinkosähköjärjestelmän mitoitus tehdään oman sähkönkulutukseen sopivaksi. Käytännössä kuitenkin aurinkoisina päivinä järjestelmä tuottaa sähköä usein yli oman tarpeen, varsinkin silloin kun ketään ei ole kotona. Ylijäämäsähkö voidaan silloin ohjata fiksusti esimerkiksi käyttöveden lämmittämiseen. Tähän tarkoitukseen on Fronius tuonut markkinoille Ohmpilot-tehosäätimen, joka on yhteensopiva Fronius invertterien kanssa.

  Ohmpilot ohjaa portaattomasti nollasta 9kW:iin ylimääräisen aurinkosähkön resistiiviselle kuormalle, kuten lämpövastuksille. Näin voidaan aurinkosähköjärjestelmän tuottoa optimoida lämmittämällä käyttövettä myöhempää käyttöä varten.