SÄHKÖPALVELU KIPINÄ

Sähköpalvelu Kipinä on erikoistunut sähkö-, antenni-, ja tietoverkkojen asentamiseen ja huoltoon. Meiltä saat myös aurinkovoimaloiden asennukset sekä aurinkovoimajärjestelmien toimitukset. Teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt niin yksityisille, yrityksille kuin julkiselle sektorille. Piuhamme joustavat – olemme käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sukkelina ammattilaisina pystymme vastaamaan nopeastikin avunpyyntöihin ja yllättäviin tarpeisiin.

Kuulumme kotimaiseen ELFIN sähköurakoitsijoiden ketjuun, Suomen suurimpaan sähköurakoitsijoiden muodostamaan valtakunnalliseen yhteenliittymään.

LVI-PALVELU KIPINÄ

Yleisön pyynnöstä perustimme LVI-Palvelu Kipinän täydentämään taloteknillisiä palvelujamme. Nyt meiltä luonnistuvat kaikki LVI-työt. Tarjoamme huoneisto-, kylpyhuone- ja keittiöremontteihin liittyviä asennuksia. Tästä LVI-Palvelu Kipinän sivuille.

PYYDÄ PUTKIMIES APUUN

Palvelemme sekä kotitalouksia, että yrityksiä kaikissa LVI-töissä – tarvittaessa myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Teemme kaikki isot ja pienet yrityksien ja kotitalouksien tarvitsemat LVI-asennukset ja putkityöt ammattitaidolla, laadukkaasti ja tarvittaessa nopeallakin toimituksella.

Putkityöt nopeallakin varoitusajalla – päivystävä putkimies palvelee myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Palvelemme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä ja kutsu putkimies paikan päälle!

ENERGIAA AURINGOSTA - SOITA 010 322 1250

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut