LAADUKKAAT TUOTTEET AURINKOENERGIAN TALTEENOTTOON

Aurinkopaneelit

GEF-aurinkopaneelit ovat maailman parhaimmilta valmistajilta Suomen olosuhteisiin hankittuja, hinta-laatusuhteeltaan parhaita. Laadukkailla aurinkopaneeleilla ja ammattiotaitoisella työllä voimme taata optimaalisen sähköntuotannon.

Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä

Korkealaatuiset kiinnitysjärjestelmät aurinkosähköjärjestelmien tehokkaaseen ja tyylikkääseen asentamiseen. Kaikki tuotteemme ovat suomalaisten aurinkopaneeliasentajien ja kattoturvatuotesuunnittelijoiden suunnittelemia.

Tuotanto tapahtuu kokonaan Suomessa. Materiaalina on SSAB:n teräs. Korkean kotimaisuusasteen ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin luotettavan toimitusketjun ja 30 vuoden takuun.

Fronius invertterit

GEF aurinkovoimaloissa on aina mukana oikein mitoitettu invertteri, jolla aurinkopaneelien tuottama sähkö muutetaan kiinteistön sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi. Toimitamme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia Froniuksen invertereitä.

GEF Vision™ – älysovellus

Toimittamamme voimalat voidaan kytkeä suomenkieliseen ja helppokäyttöiseen GEF Vision™ -verkkopalveluun. GEF Vision™ -palvelun kautta pystyt valvomaan voimalan toimintaa reaaliaikaisesti ja ohjaamaan mahdollisia sähköä kuluttavia laitteita.

GEF Vision™ -älysovelluksella pääset seuraamaan oman voimalasi aurinkosähkön tuotantoa ja ohjaamaan kulutusta vastaavasti. Se voidaan asentaa myös jo käytössä olevaan aurinkovoimalaan. Kiinteistösähkön kulutuksenohjauksen lisäksi GEF Vision™ -älysovelluksen kautta on mahdollista ohjata aurinkovoimalan tuottama ylijäämäsähkö energiavarastoon. Jatkossa GEF Vision™ -älysovellus mahdollistaa myös liittymisen kysyntäjoustomarkkinoille.

Akustoratkaisut

GEF:n toimittamia voimaloita voidaan laajentaa joko Aurinkoakku-palvelulla tai fyysisellä MyReserve-akustolla. Akkuratkaisuilla varmistat ettei yksikään auringonsäde mene hukkaan. SOLARWATT tarjoaa ensimmäisen täysin modulaarisen virransäästölaitteen maailmassa: MyReserve. Laajennettavan muotoilunsa ansiosta se on käytännöllisesti katsoen rajaton kapasiteetin ja suorituskyvyn suhteen

ENERGIAA AURINGOSTA - SOITA 010 322 1250

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut