AURINKOPANEELI & AURINKOKENNO – SUUNNITELTU SUOMEN OLOSUHTEISIIN

Aurinkopaneelit

GEF-aurinkopaneelit ovat maailman parhaimmilta valmistajilta Suomen olosuhteisiin hankittuja, hinta-laatusuhteeltaan parhaita. Laadukkailla aurinkopaneeleilla ja ammattiotaitoisella työllä voimme taata optimaalisen sähköntuotannon.

Lataa esitteet GEF aurinkopaneeleista:

 Aurinkopaneeli GEF-280-P60
 Aurinkopaneeli GEF-310-M60-BL

Miten valita sopiva aurinkopaneeli?

Toimitamme aurinkopaneelit ja aurinkokennot, jotka on valmistettu korkealaatuisista komponenteista. Opastamme asiakkaan tarpeeseen soveltuvien tuotteiden hankinnassa. Aurinkopaneelit ovat tyypiltään joko yksikide- tai monikidepaneeleita. Aurinkopaneeleiden ero johtuu niiden valmistustavasta. Monikide aurinkopaneelien tuntomerkki on sen sininen väri, kun yksikide aurinkopaneelien tunnistaa mustasta väristä. Monikidepaneeli on hinta/hyöty -suhteeltaan edullisempi, kun taas yksikidepaneelit ovat usein tehokkaampia ja katon pinta-alan saa hyödynnettyä parhaiten. Yksikidepaneeleiden yleensä kokonaan musta (myös kehys) väri muodostaa paneelikentästä myös erittäin tyylikkään ”saumattoman” kokonaisuuden. Lisäksi uutena premium -paneelina markkinoille tullut half cut – paneeli tekee aurinkopaneeleista aiempaa tehokkaampia. Ne tuottavat sähköä myös osittain varjostettuna toisin kuin muut aurinkopaneelit.

Aurinkopaneelien teho

Aurinkopaneeleita valitessa on hyvä ymmärtää termien kWp/kWh merkitys. Aurinkopaneelin nimellisteholla ja huipputeholla tarkoitetaan sitä sähkötehoa, jonka paneeli tuottaa standardiolosuhteissa. Huippu- ja nimellistehon yksikkönä käytetään yksikköä Wp (kWp = 1000 Wp). 1 kWp (p = teho STC olosuhteissa) tuottaa asennuspaikasta ja lämpötilasta riippuen jopa 900 kWh/kWp. Esimerkiksi 5 kWp omakotitalovoimala voi tuottaa 4500 kWh vuodessa.

Aurinkopaneeli GEF-280-P60

Monikiteinen aurinkosähköpaneeli 280 Wp Laadukasta teknologiaa Suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Positiivinen toleranssi Positiivinen tehotoleranssi takaa vähintään nimellistehon. Mekaaninen kuorman kestävyys Erinomainen mekaaninen kuorman kestävyys: 2400 Pa tuulikuormille ja 5400 Pa lumikuormille. Taattu luotettavuus ääriolosuhteissa Ensiluokkaisen laadunvalvonnan ansiosta paneelit selviytyvät äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Aurinkopaneeli GEF-310-M60-BL

Yksikiteinen musta PERC-aurinkosähköpaneeli 310 Wp Korkean hyötysuhteen paneeli10 % enemmän tehoa kuin tavallisessa paneelissa kehittyneen PERC-teknologian ansiosta. Enemmän energiaa auringosta Parempi lämpötilakerroin tehostaa energiantuotantoa. Laadukasta teknologiaa Suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Alhaisempi toimintalämpötila Pienempi ylikuumenemisriski parantaa luotettavuutta. Esteettinen design Tyylikäs ja yhtenäinen ulkoasu sulautuu tummaan kattomateriaaliin.

ENERGIAA AURINGOSTA - SOITA 010 322 1250

Aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaratkaisut